Jouw Carrière

De Dux Talents beweging

Omdat wij vonden dat het tijd was voor verfrissing op de arbeidsmarkt, zijn wij gaan bouwen aan een beweging. De professional van de toekomst is breder inzetbaar dan enkel op zijn of haar expertise. Deze professionals zijn juist interessant, omdat zij ook uit meerdere ervaringen weten wat de impact zou kunnen zijn van een beslissing op een andere afdeling. Door de barrière van de hokjescultuur te doorbreken zijn wij misschien niet altijd begrepen. Maar uiteindelijk zijn onze opdrachtgevers blij met onze inzet. Simpelweg omdat wij verder durven te kijken dan dagelijkse werkzaamheden. Is er verbeter potentieel? Dan gaan we graag aan de slag om hier iets op te verzinnen.

Wij zijn Dux Talents en wij deinzen niet terug voor een beetje weerstand. Met ontwikkeling en plezier als belangrijke kernwaarden werken wij aan projecten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast vinden wij het teamgevoel belangrijk en organiseren wij ontzettend gave uitjes, borrels en evenementen. Stap jij in?

JES09339-min

Dux Campus

De flexibiliteit en energie die wij leveren onderscheidt Dux Talents. Wij creëren een prettige werksfeer met onze nieuwe collega’s door een juiste werk-plezier verhouding. Daarnaast is een belangrijk onderdeel de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s.

 Zo beschikken wij over onze eigen Dux Campus, ons interne opleidingsinstituut, waarin wij ervoor zorgen dat jij constant de volgende stap in je carrière kunt maken. Zo voorzien wij onze consultants van vakinhoudelijke trainingen en certificeringen op het gebied van o.a. projectmanagement, privacy,  lean management, agile scrum en nog veel meer! Onze professionals kunnen via onze Dux Campus wel meer dan 350 interne als externe trainingen bijwonen en volgen. Op deze manier waarborgen wij de toekomst van het bedrijfsleven.

Dit zeggen onze professionals

Tribes-1756-min-min
Bij Dux Talents ben ik enorm gegroeid. Naast de uitdagende opdrachten, wordt het beste uit je naar boven gehaald door middel van de trainingen (die overigens ook erg gezellig zijn). Dux Talents werkt samen met de beste werkgevers. Hierdoor ben je verzekerd van een interessante en leerzame opdracht!
Tribes-1768-min-min
Binnen Dux Talents ben ik mede verantwoordelijk voor de sourcing van nieuwe professionals. Het leuke aan deze functie is om het Dux gevoel over te brengen aan potentiële nieuwe collega’s. Word jij mijn nieuwe collega?

vragen over dux talents?

Neem dan contact met ons op via T 085 – 049 11 50 of stel hieronder je vraag.

Coming soon...