Opdrachtgevers

Samenwerken met Dux talents

Het doel van Dux Talents is om iets toe te voegen bij onze partners en relaties. Of dit nou een tijdelijke ondersteuning is of de implementatie van een project. Wij bieden enerzijds ontwikkeling voor onze collega’s, anderzijds verzorgen wij bemensing van projecten en afdelingen.

Ook optimaliseren wij bedrijfsprocessen en zijn wij in staat om voor cultuur verandering te zorgen. Wij zijn in staat gebleken om kritieke processen en afdelingen te voorzien van de juiste mensen in tijden van onderbezetting, piekdrukte en tijdens projecten. In combinatie met goed voorbereide professionals die net even verder kijken dan de vastgeroeste werkzaamheden. Opleidingen en certificeringen gaan wij niet uit de weg om onze opdrachtgever op tijd te helpen.

Onze DUX professionals staan voor je klaar

Omdat wij vonden dat het tijd was voor verfrissing op de arbeidsmarkt, zijn wij gaan bouwen aan een beweging. De professional van de toekomst is breder inzetbaar dan enkel op zijn of haar expertise. Deze professionals zijn juist interessant, omdat zij ook uit meerdere ervaringen weten wat de impact zou kunnen zijn van een beslissing op een andere afdeling. Door de barrière van de hokjescultuur te doorbreken zijn wij misschien niet altijd begrepen. Maar uiteindelijk zijn onze opdrachtgevers blij met onze inzet. Simpelweg omdat wij verder durven te kijken dan dagelijkse werkzaamheden. Is er verbeter potentieel? Dan gaan we graag aan de slag om hier iets op te verzinnen.

Wij zijn Dux Talents en wij deinzen niet terug voor een beetje weerstand. Met ontwikkeling en plezier als belangrijke kernwaarden werken wij aan projecten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast vinden wij het teamgevoel belangrijk en organiseren wij ontzettend gave uitjes, borrels en evenementen. Stap jij in?

Schermafbeelding 2020-11-30 om 17.06.37-min

Banking &
Insurance

Finance &
Control

Project
management

Deze bedrijven kiezen ook voor dux

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Coming soon...